Thursday, June 23, 2011

cara nak buat Telor cinta

Jom kita belajar buat telor cinta. Lepas dah siap, mesti sayang nak makan telor tu kan. hehehe

»» Readmore

Teori aku yang paling tepat,,,,

Hehehe.. Ini lah teori yang paling tepat sekali aku rase. Betul tak? Hehehe.

»» Readmore

Cara-cara nak berhenti kerja

Ini adalah contoh-contoh surat kalau nak berhenti kerja. Boleh la pilih mana satu idaman kalbu. heheh :)


Suratnya pendek dan tidak rasmi


Suratnya agak rasmi sedikit


Suratnya rasmi


Surat paling stylo.

Atau surat yang kita tak minta berjenti kerja. Tapi confirm bos yang suruh kita berhenti. Hehehe

»» Readmore

Sunday, June 19, 2011

Ini mainan ke orang betul?

Ehh.. Ini mainan ke orang betul? Ini adalah gambar orang betul bukan mainan ya. Gambar ini diambil dengan menggunakan teknik fotografi yang dinamakan Tilt-shift. Apa itu Tilt-shift? Entah, aku pun tak tahu. heheheh.

Kalau mengikut apa yang aku baca kat internet, Tilt-shift adalah satu teknik fotografi di mana lensa kamera yang mempunya fungsi Tilt-shift akan dimanipulasi supaya sesebuah subjek bersaiz sebenar akan kelihatan seperti model miniatur di dalam gambar. Untuk menambah kesan miniatur yang lebih baik, gambar subjek hendaklah diambil dari sudut tinggi terutamanya dari udara. Ini mencipta ilusi seperti kita sedang memandang model miniatur.

Errr.. Paham tak nie? Mesti tak kan. Dah agak dah. hehehe. Takpe. Jangan risau. aku pun same juga tak paham :)














»» Readmore

koleksi gambar menarik....

Haaa.. Acu kome teka, ada apa dalam telor? 

Kome dah tahu ke jawapan nya? Jawapan nya, dalam telor ada telor la. Hehehe. 














»» Readmore

Friday, June 17, 2011

13 sign u fall in love...

13
u can't stay mad at him?her for more than a minutes,or two,actually have to try hard to stay mad

12

you'll read his/her ims over n over again

11

you'll walk really really slow while you're with him/her....

10

you'll feel shy whenever while u're with him/her....

9

while thinking about him/her..u're heart will beat faster and faster...

8

by listening to his/her voice..you'll smile for no reason...

7

while looking at him/her..u can't see the other people around u..u can only see that person..
at the same time.

6

you'll start listening to slow song...

5

he/she becomes all u think about...

4

you'll get high just by their small..

3

you'll realize that u're always smiling to urself when u think about them..

2

you'll do anything for him/her...

1

while reading this,there was one person on ur mind the whole time..



»» Readmore

Apabila pekerja bank bosan..

Bila anda bosan apa yang anda akan buat? Ini adalah hasil contoh apabila pekerja bank bosan ditempat kerja. Memang kreatif. Semua nya berbentuk muka :)








ap pndapat kmu semua???
kreatif x????
»» Readmore

Comelnya bibir dia...

Wah.. Comelnya bibir. Ini adalah cara terbaru untuk solek gincu apabila cara solek gincu biasa tidak lagi mampu untuk menarik perhatian lelaki. Hehehe :)








cne???cmel x?????
plih la gaya mne yg sesuai untuk kmu smua k....
»» Readmore
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...