Friday, July 22, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOGGER BARU ..

terima kasih buat bro ben ashaari kerana buat entri psl nak tolong blogger2 baru nie...
patut la rmai yang buat entri psl Abg BEN...search jer dkt google,bkn main lg dyorg buat entry n joint kelab Abg BEN...

so,dgn kesempatan yg ade nie,saya pn nk joint jgk lh....apslhnye kn???lgpn,saya rase xde slh pape pn....dpt m'eratkan silaturahim antara geng2 blogger ade la....bgus jgk idea Abg BEN nie...bernas2...mmg tip-top ahh...mmg ptut org pggil Otai.....hehehhee....

lau nak keterangan secara detail ttg mcm mne nak joint kelab Abg BEN n cara nak promote 2,kne tgok sdri la....lau xthu,cbe tnya pndapat orang...xpn,tnya Abg BEN sdri....tol x????
lau nk thu,klik jer link nie.....

16 comments:

  1. hai2,,
    ninie terjah sini dari segmen abg ben..
    salam persahabatan (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

    ReplyDelete
  2. hai!abby dtg dr segmen BA jugak!
    salam perkenalan dr abby! :)

    http://missgaban.blogspot.com/2011/07/klik-banner-untuk-join-ok-tadi-bw-kat.html

    ReplyDelete
  3. salam kenalan dari nyzham
    jejalan dari segmen Encik BA
    dah follow belog awak dah
    kalo sudi folloow la belog saya plak

    ReplyDelete
  4. marina, blogger baru datang membacer

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

    ReplyDelete
  5. cik LOLA singgah sini..
    finding new frens..:)
    nice blog.

    singgah la sini
    http://kasuttinggiakuh.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. thanks pada smua yang hadir kt cnie....
    jgn rsau ek...nt sy jenguk2 dkt blog korang smua lak....by the way,salam p'knlan buat smua.... :)

    ReplyDelete
  7. jalan2 dari segmen BA gak... hehhe.. saya follow sini k..:)

    ReplyDelete
  8. slm perkenalan....

    http://maszull.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

    ReplyDelete
  9. gary singgah dari blog abang ben... follow cne yer~.. ^^

    ReplyDelete
  10. salam kenalan you ! HAHA :))

    jemput singgah blog saya pula ya . ;) http://pucukandubi.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

    have a great day ahead and , take care ! :D

    ReplyDelete
  11. hye disana, sy disini.. heheh..
    singgah2 sambil berkenalan... :)

    dukacita sbb x sempat nak join segmen bro ben ni.. urrmmm...

    tp takpe..
    singgah2 la blog sy kalau ada masa yee.. :)

    ReplyDelete
  12. singgah sini n follow blog awak yang best!

    jom singgah blog Mas..
    http://www.massaari.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

    ReplyDelete
  13. hi selamat berkenalan!

    http://meckomecka.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...