Monday, February 21, 2011

latest update software 2011...simple & mudah jer..

ari nie,aku nak cite psl sofware update lh.....tp,t'pulang pd korang la smada nk update @ x...bg aku,aku slalu update sofware sbb aku nk comp aku nie still fresh dgn teknologi terbaru...skarang nie bkn leh cye sngt,sbb virus yg tersebar melalui internet nie mudah merebak..

seingt aku lh,dh bnyak kli aku kne format comp aku nie..dh smpai puluhan format pn aku xthu la..nsib baik aku nie bleh format sdri..lau x,bleh jd kaya tuan pnyer kdai format comp 2...xpn,dyorng bleh naik fadeup tgok muke aku nie..mcm xde plggan lain jer...hahahha....

so,ari nie aku nak bg information la ckit psal update sofware nie....tmpt aku slalu tgok update terkini salah 1 nye FILLEHIPPO...kt c2,bnyak software yg latest pnyer...aku ske jguk2 kt c2 sbb tmpt 2 mudah untuk download..xmcm tmpt2 yang lain..direct download pnyer....yeahhhh!!..


antara latest update software,bleh tgok dgn klik disini--->FILEHIPPO


»» Readmore

Internet Free Dengan Maxis Prepaid

TRIK PANAS!!!heheh,,,


sebelum ni dah ade tapi dah kena blok.ni yang terbaru punya lah..dan celcom pun ade ga tapi dah kena blok,sebelum ni celcom lah yg paling banyak triknya tapi kan korang pun tau celcom ni kedekut sangat,cikit-cikit nak blok..tapi masix masih murah ati.heheh...caranya camni>>teliti betul-betul yer

1.korang download operamini 5beta2 kat 
SINI

2.pastikan credit korang sifar dan ubah line korang ke broadband plan.lau x tau follow ni>*100#tekan call>masuk`7>3>01>7>2.natikan pegesahan dr maxis.

3.dalam seting h,pon masuk kat mxis 3g wap>tukar proxy-64.255.180.63>port-80

4.dalam trik operamini,custom HTTPserver>http://mms.maxis.com.my/mini5beta.operamini.net:8080,yang lain2 xya usik.ok bila tu semua dah set terus tekan ok dan korang guna line maxis 3g wap yg telah diubah tadi dan selesai.download lah sepuas puas dan ape je lah dia mesti free of cas punya.heheh..lau ada yang kurang faham leh post kan comen dan sy akan menjawab dengan pentas..
»» Readmore

Cara untuk Sentiasa Berfikir Kearah Berjaya...!!!!


Benar-benar sukar hari ini untuk memikirkan diri kita sendiri dan meletakkan tujuan pertama kami. Namun demikian, kita harus memahami bahawa kita penting dan juga apa yang kita hanya tentang semua yang kita lakukan pada saat ini mungkin akan mempengaruhi apa yang kita capai besok. Tidak ada cara bahawa kita benar-benar harus membiarkan orang lain masuk cara mendapatkan kejayaan hebat kita bermimpi semua tentang. Menggunakan pandangan kita sendiri untuk menghasilkan masalah berlaku adalah sangat penting walaupun itu bererti meletakkan keinginan kita pertama di atas orang lain.


Tidak peduli apa yang anda lakukan sehari-hari, anda perlu berhati-hati untuk diri anda. Anda harus yakin bahawa anda merawat diri anda sendiri di samping apa yang anda perlukan. Manfaat dari sumber yang ditawarkan adalah benar-benar cara yang pintar bagi anda untuk menjadi lebih produktif dan juga untuk mencapai kawalan hal-hal yang paling penting bagi anda. Kita semua punya orang-orang dalam hidup bahawa kita harus menjaga dan tidak ada yang salah dengan hal ini. Namun demikian, selain itu kita harus merawat fikiran dan tubuh kita sendiri untuk menjadi puas. 


Menjadi sukses adalah tentang bagaimana kita berfikir. Anda harus yakin bahawa anda mencapai apa yang anda boleh menjadi isi dalam hidup. Kita perlu melihat perkara-perkara yang kita lakukan setiap hari sehingga kita tidak menghasilkan kesalahan. Anda akan menemukan anda mempunyai banyak tujuan secara teratur dan anda harus ingat apa sebenarnya yang paling penting. Mendapatkan cara anda sendiri akan menjadi hal yang harus anda ambil serius. Walaupun apa yang anda mencapai usia dan di mana anda pergi dalam hidup, anda perlu membuat mengambil yang terbaik yang lebih mungkin untuk membantu membuat anda pertama kali.


Mengambil tindakan untuk orang lain adalah beberapa perkara yang benar-benar akan membuat anda benar-benar merasa baik. Kadang-kadang tetap orang tampaknya membuat sebahagian besar dari kita, dan perlu lebih banyak dari apa yang kita boleh menawarkan. Ini bukan luar biasa. Ini kesempatan seperti ini ketika anda harus berdiri sendiri kita dua kaki untuk membuat pilihan peribadi anda tentang apa yang sedang terjadi dalam hidup. Ada banyak orang yang akan cuba untuk menghalang anda serta membuat anda melakukan sesuatu yang anda biasanya tidak melihat ke depan. Ini benar-benar terserah pada anda untuk membuat pilihan akhir untuk benar-benar pergi melalui dengan itu.

 
Menetapkan tujuan jelas adalah langkah pertama untuk menempatkan hidup anda terlebih dahulu. Anda harus mempertimbangkan tujuan pertimbangan anda dan apa yang sangat penting. Waspada dari isu-isu yang boleh paling berguna bagi kewujudan anda. Komponen ini mungkin yang muda anda, keluarga dan profesi anda. Anda perlu memastikan bahawa anda melakukan banyak masa anda pada jenis tujuan, mengambil masa, serta fokus persis di mana itu diperlukan. Anda perlu menumpukan perhatian pada tujuan anda dan apa yang paling penting. Menjadi efektif adalah sesuatu yang akan membantu anda benar-benar merasa hebat tentang siapa anda dan apa yang anda lakukan setiap hari.


Setelah anda mempunyai senarai tujuan dan cita-cita di atas kertas anda perlu mematuhi semua dari mereka sebanyak mungkin. Anda perlu disiplin dan juga sedar akan kesan yang boleh berlaku dalam kes anda tidak meletakkan diri anda terlebih dahulu. Tidak perlu menjengkelkan untuk orang lain atau bahkan membuat mereka benar-benar merasa buruk sehingga anda boleh menjadi sukses besar dengan tujuan anda sendiri. Anda fundamental harus memastikan mereka memahami bahawa anda serius dengan apa yang boleh anda lakukan dalam hidup dan persis di mana keinginan anda umumnya pos. 


Luangkan masa untuk diri anda. Jika anda adalah seorang individu yang aktif dengan ahli keluarga, sahabat dan profesi anda, anda perlu meletakkan beberapa waktu menyisihkan untuk diri sendiri. Setelah beberapa waktu yang tenang sangat penting sehingga anda boleh berehat. Anda harus benar-benar merasa besar sehubungan dengan siapa anda dan apa yang anda capai dalam hidup. ketika melakukan sesuatu yang membolehkan anda untuk benar-benar merasa luar biasa dan mengurangkan ketegangan anda akan merasa jauh lebih sukar untuk kembali pada kedudukan dan membuat tujuan peribadi anda yang paling penting bagi anda
»» Readmore
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...