Tuesday, July 12, 2011

Tonton Korean drama secara percuma!

Dah pernah masuk ke laman web www.tonton.com.my? Hahhh bagi awak yang selalu terlepas menonton drama-drama menarik, boleh tonton secara online di www.tonton.com.my. Sekarang ni, kalau berada di luar negara sekalipun, tak dapat nak tonton TV Malaysia, boleh tonton siaran ulangan di laman web tersebut. Sekarang ni pun dah boleh tonton drama korea secara percuma di www.tonton.com.my. Hahhh kepada kaki kipas Korean drama, boleh tengok di laman web tu okey? :)
TONTON adalah projek Alt Media, yang dibangunkan bersama Accenture syarikat pengurusan konsultasi, perkhidmatan teknologi, dan pengesanan sumber luar global beserta VioCorp, sebuah syarikat yang berpusat di Sydney yang menyediakan teknologi dan rekaan tercanggih. TONTON juga menerima sokongan jalur lingkaran daripada Akamai, penyedia perkhidmatan terkini di pasaran dalam penjanaan penuh aplikasi web serta kandungan mobile.
Nak tonton secara online? sila ke laman web----> http://www.tonton.com.my
*KATA HATI: zaman serba canggih, segalanya hanya di hujung jari :)
»» Readmore
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...