Thursday, October 27, 2011

Website untuk download drama Korea


Ramai yang tanya kat mana nak download kdrama dengan asian movie/drama yang lain. Kalau nak beli macam mampu plak kan? Jadi solution dia ialah DOWNLOAD atau tengok secara online je lah. Aku lebih prefer download sebenarnya. Kalau nak tengok online ni azab betul nak buffer satu part by satu part. Tapi ikut selera masing masing. Kalau rasa rasa internet laju nak mati boleh lah buffer laju laju kan. hehe.

Antara beberapa website yang provide download link yang aku dah cuba sendiri sepanjang menjadi pengemar download drama Asia ni. Eh tak ada lah tegar sangat hihi.

Selamat men'DOWNLOAD' yea.....hehehehe
»» Readmore
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...